Kirkens Nodhjelps fasteaksjon 2018 Bamble

26.02.2018

Bamble Menighets Fasteaksjon 2018

Kirkens Nødhjelp sørger for at de får rent drikkevann, vann til å vaske seg i, og gode toaletter. Jean er blant de heldige. 1.4 millioner mennesker er fremdeles på flukt i Kongo.

Livet til Jean ble snudd opp-ned da soldater med skytevåpen kom til landsbyen hans. Foreldrene forsvant i kaoset, og sammen med tre søsken var han på flukt i to dager. Men heldigvis slutter ikke historien der. Nå bor han, hans fem søsken og to foreldre i et telt i flyktningleiren i Angola.

For over 50 år siden bestemte menighetene i Norge seg for å ha en årlig innsamlingsaksjon til Kirkens Nødhjelp sitt internasjonale arbeid. Fasteaksjonen er i dag den nest største innsamlingsaksjonen i Norge. 18.-20. mars går unge og voksne bøssebærere over hele landet for å bidra til at Jean og mange andre kan få et verdig liv også på flukt. Tema for Fasteaksjonen i år er Kirkens Nødhjelps arbeid med vann og sanitær i utsatte områder omkring i verden. Aksjonspengene som ble samlet inn i fjor har blant annet gått til å gi kongolesiske flyktninger vann og latriner i flyktningleirene i Angola.

Nå skal også vår menighet bidra, bli med og Spleis så vi sammen kan redde liv, forandre liv og skape en varig endring!

BAMBLE MENIGHET her

STATHELLE MENIGHET her