06.11.2017

13. desember klokken 18:00 - BAMBLE KIRKE

13. desember klokken 18:00 til 19:30

Knut Anders Sørum er kjent for sine Prøysentolkninger, soul på Toten dialekt,representert Norge i den internasjonale MGP finalen, Sommerslagere på Gjøvik Gård og ikke for å snakke om seier i fjorårets Stjernekamp på NRK!

Ingrid Olava kjenner vi alle som singer/song writer og pianist. Hun har gitt ut 3 soloalbum, hvor hun fikk Spelleman i 2010 som Årets kvinnelige artist. Hun har sunget og turnert med flere av våre største artister i Norge, b.l.a Sivert Høyem. Hun er også kjent for sine roller i norsk film.

Lewi Bergerud satser nå som soloartist og har sluppet sitt 2.soloalbum denne våren. Plata Mayday har blitt svært kritikerrost og begge singlene fra plata er nå listet på nasjonal radio.

Disse 3 artistene har i år inngått et spennende samarbeid,hvor Ingrid tar over plassen etter Nora Jabri som har vært med de to tidligere årene. Blåtoner har høstet fantastiske kritikker overalt.De ønsker å fortsette og gi publikum en"neppå" julekonsert,og velger blant sine personlige favoritter.