21.02.2017

Den store sangerinnen Cilla Hector kommer til Bamble kirke 1. påskedag. Hun har jobbet som professionell      sangerinne/musikker i over 25 år. Norrlenningen som er bosatt i Roslagen.

Foruten om konsertvirksomhet i kirker har hun spilt under events, for eksempelt på Stockholms slott, Grand Hotell, Globen samt flere hotell m.m. Hun er også gjennom årene medvirket i flere TV-program og gitt ut flere plater/cd i eget navn. Hun har samarbeidet med flere artister i ulike konstellasjoner eller som solist rundt om i Sverige og Norge.

Cilla har et klart kristent budskap som hun deler gjennom sanger og vitnespyrd.