Bamble.kirken.no

 

19.10.2016

Ta deg tid: Velkommen til et pusterom i hverdagen.

Åpen kirke på Stathelle
Hver onsdag kl. 19.00 - 21.00 fra slutten av oktober til medio mars
 
Mange av oss kjenner til uroen, den som skaper en eller annen form for lengsel.  De fleste gjenkjenner den, men tar seg ikke tid til å finne ut av hva den handler om. For enkelte kan det være en lengsel etter mening i livet.  Etter meningsfylte oppgaver, etter tid, ro eller takknemlighet. For andre kan det være en lengsel etter ekte glede og guddommelig fred. For andre som behov for bedre tid og anledning til å tenke lange tanker. De eksistensielle spørsmålene, hvem er jeg, hvor kommer jeg fra og hvor skal jeg hen. Savnet etter å gi eller å få omsorg, forutsigbarhet, tilhørighet, vennskap, etter å være "god nok " eller etter ubetinget kjærlighet.  Mange finner svarene hos Gud.  
Nysgjerrig?
 
Ta deg tid og kom innom kirken for kanskje å finne ut hva din lengsel handler om. Her kan du oppleve å få himmelsk påfyll, fordi Gud selv er tilstede, med sitt hellige nærvær.
 
Ta deg tid til å tenne et lys eller be en bønn, for deg selv eller noen du er glad i – skrive en bønnelapp - `bestille` en samtale med presten - lytte til rolig musikk – sitte i stillhet eller bare være i Guds nærvær.
 
Har du spørsmål, ta kontakt med Sissel Hjelvik på tlf. 9055 319.